De verjaardagsmaand van de Leeuw komt eraan. En een beetje Leeuw laat dat niet zomaar ongemerkt voorbij gaan. Dit sterrenbeeld heeft een uit de kluiten gewassen ego, maar is tegelijkertijd ook een van de warmste en loyaalste tekens.

Een relatie hebben met een Leeuw is om die reden een feestje, mits je in de smiezen hebt hoe je dit sterrenbeeld het beste handelt. Want ja; er komt wel een kleine gebruiksaanwijzing om de hoek kijken. Voor deze 5 sterrenbeelden is dat echter geen probleem. Dit zijn de 5 beste matchesvoor de Leeuw, van laag naar hoog.

5. Weegschaal

Weegschaal en Leeuw delen hun liefde voor kunst, schoonheid en luxe. Of jullie nou uren in een museum dwalen, op kookles gaan of tot in de vroege uurtjes dansen; jullie zijn dol op alle vormen van cultuur. De Weegschaal is een besluiteloos type, maar gelukkig is Leeuw daar om rücksichtlos knopen door te hakken.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

4. Leeuw

De koningen van het dierenrijk samen, kan dat wel goed gaan? Jazeker. Leeuwen snappen elkaar precies. Twee Leeuwen brengen elkaars ware aard naar boven omdat de Leeuw niets liever wil dan het ware gezicht achter die perfecte selfies leren kennen. Ze moedigen elkaar aan te zijn wie ze echt zijn – niet we ze denken horen te zijn. Reken wel op een boel selfies – het blijven immers wel Leeuwen.

Beste Leeuw, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina