Waar jouw partner misschien behoefte heeft aan heel wat lovende woorden, wil jij juist meer affectie. Elkaar negeren tijdens een ruzie is in ieder geval géén oplossing. Communiceren is dus key, maar ook je sterrenbeeld kan je nog van wat relatieadvies voorzien.

Relatieadvies sterrenbeeld

Natuurlijk is het niet dé oplossing als er langdurige problemen spelen binnen jullie relatie. Wel kan het je helpen om te snappen waarom je misschien soms licht ontvlambaar reageert of juist handig zijn wanneer je op zoek bent naar de prins(es) op het witte paard.

Ram (21 maart t/m 19 april)

Ben je met iemand samen, dan zul je álles voor diegene over hebben. Ontzettend toegewijd en liefdevol, maar het kan soms ook wel wat intens overkomen. En daar zit dan ook je grote valkuil: je hebt de neiging om snel in een relatie te stappen, die na korte tijd alweer ten einde komt. Rustig iemand leren kennen is voor jou dan ook key.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier (20 april t/m 20 mei)

Zeg je stabiel, dan zeg je Stier. Je hebt heel veel liefde te geven in een relatie en zal dan ook altijd voor de ander klaarstaan. Het is veilig, maar maakt ook dat je blijft hangen in de huidige situatie. Soms moet je juist wél iets nieuws proberen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina