Ook als je binnenkort geen bruiloft op de planning hebt staan, is het leuk om erachter te komen in welk idyllisch oord jij ‘Ja, ik wil’ het beste kan zeggen.

De perfecte trouwlocatie volgens je sterrenbeeld

Wanneer je een Leeuw bent heb je graag een hoop mensen om je heen tijdens je geloften. De Steenbok daarentegen staat meer open voor een wat meer betaalbare variant van een bruiloft in het buitenland. Lees snel verder welke locatie er bij jouw sterrenbeeld past.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Ram – Santorini, Griekenland

De Ram is een leider en een doorzetter. Het eiland Santorini staat in het teken van avontuur, grotten bezoeken en zwemmen. Een bruiloft op dit eiland wordt dus een onvergetelijke en avontuurlijke ervaring.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier – Napa Valley, Californië

De Stier houdt van de fijnere dingen in het leven, zoals lekker eten, wijn en prachtige natuur. Napa Valley, Californië is een perfecte mix van rustiek en chic en zou daarom een perfecte bruiloft locatie zijn.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweeling – Tokyo, Japan

Omdat de Tweeling houdt van ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen leren is Tokyo de geschikte locatie voor een ondernemend sterrenbeeld als Tweeling. Tweelingen kunnen een beetje besluiteloos zijn, dus in een veelzijdige stad als Tokyo vind je van alles wat.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Kreeft – Portland, Maine

Het waterteken Kreeft voelt zich thuis bij een locatie omgeven door water. Portland heeft veel lokale restaurants, winkels met zeevruchten en is omgeven door water. Een perfect huiselijk en comfortabel gevoel voor de Kreeft dus.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina